Zot, qoja sabrin Lule Mustafes

Magazine
17:22 | 25 Nëntor 2020

Lule Mustafa zëri i mëndafshtë i muzikës së lehtë, baladave, por edhe këngëve popullore, i ka dhënë dritën e gjelbërt projektit të radhës.

Këngëtarja e njohur kosovare ka lansuar projektin me titull “Zot qoma sabrin”.

Teksti dhe muzika e kësaj kënge me titull lutës, është krijuar nga mjeshtri i baladave dje jo vetëm, Ilir Berani, shkruan “Kosovarja”.

Lule Mustafa, zakonisht këndon këngë që të këpusin shpirtin. A thua pse?

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.