Zeka: Informova Hashim Thaçin se po i organizohej një atentat nga një pjesëtar i Njësisë Speciale të Kosovës, ishte e saktë

E fundit
23:54 | 16 Nëntor 2020

Zeka: Informova Hashim Thaçin se po i organizohej një atentat nga një pjesëtar i Njësisë Speciale të Kosovës, ishte e saktë

Ish-deputeti i Kosovës, Milaim Zeka, ka thënë se ndaj presidentit të Kosovës po përgatitej një atentat dhe për këtë e kishte informuar ish-presidentin Thaçi. Zeka për kanal 10 ka thënë se nga një pjesëtar i Forcave të Sigurisë Speciale, i cili ishte familjar i një zyrtari të lartë politik, po përgaditej një atentat ndaj ish-presidnetit, Hashim Thaçi. “E kam informuar presidentin Hashim Thaçin se po i përgatitet një atentat ndaj tij, nga një pjesëtar i Forcave të Sigurisë Speciale, familjar i një zyrtari të lartë politik që ka qenë në qeveri, ketë punë e di presidenti, informacioni ka dal i sakte, janë kanë edhe autoritetet në dijeni për këtë”, tha Zeka

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.