Yllka duket ndryshe me këtë stil

Magazine
03:48 | 10 Gusht 2020

Yllka Kuqi është këngëtarja nga Gjakova e që në publik u bë e njohur që daljen e parë në skenë.

Ajo ka luajtur vazhdimisht me stilet muzikore dhe në të gjitha ka qenë shumë e suksesshme.

Yllka ditë më parë u bë nënë e një vajze, e këtë e tregoi përmes postimeve të ndryshme.

Në foton e fundit ajo është paraqitur me një stil krejt ndryshe nga ai se si jemi mësuar ta shohim zakonisht.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.