Video e pabesueshme/ Burri mbetet pa fjalë kur zogu I kap salsiçen nga dora!

Lajme
10:27 | 17 Nëntor 2020

Kookaburra është emri I këtij shpendi grabiqarë.

Jarrod Pink, teksa po kalonte një vikend në natyrë me miqtë e tij u përball me diçka që e la pa fjalë, shkruan, “TheSun”. Ai shihet me një birrë në dorë dhe një salsiçe duke filmuar një video kur shpendi fluturon shpejt dhe ja grabitë nga dora. Zogu shihet të vijë i papritur dhe e kap drekën e vet nga dora e burrit. Këta zogj rriten deri në 40 cm dhe peshojnë jo më shumë se 300 gr, por janë grabiqarë të shkëlqyeshëm.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.