Vera Ora shkëlqen në veshje të ngushtë

Magazine
14:22 | 27 Korrik 2020

Nëna e yllit të muzikës Rita Ora, Vera, është një grua mjaft atraktive e cila me paraqitjet e saj të vazhdueshme nëpër rrjetet sociale, ka marrë vëmendjen e publikut.

Ajo ka dëshmuar se me një kujdes ndaj vetvetes, mosha mbetet vetëm numër.

Nëpër paraqitjet që ajo bën, vërehet forma e mirë e saj e që merr gjithnjë vëmendjen e publikut.

Njejtë ka bërë edhe së fundmi duke dëshmuar një formë të mirë e poashtu plot stil dhe shije.

Vërehet se Rita e ka trashëguar formën e mirë nga nëna e saj Vera.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.