Vajzat e Shkurte Fejzes gati për plazh – duken joshëse

Magazine
01:02 | 31 Korrik 2020

Këngëtarja e njohur e muzikës folklorike e popullore, Shkurte Fejza këtë kohë po e jeton qetësisht, shkruan “Kosovarja”.

Si të gjjtha të tjerat, edhe Shkurta është pa aktivitete muzikore, andaj këtë kohë e ka shfrytëzuar për të qëndruar sa më pranë familjes së saj.

As vajzat këngëtare të Shkurtes nuk janë marrë me ndonjë gjë këtë kohë, madje as që kanë sjell ndonjë videoklip si koleget e tyre këngëtare.

Por, ama në mënyrën e vetë, Agnesa dhe Gresa po e shijojnë mjaftë këtë korrik të nxehtë e me temperatura të larta, shkruan “Kosovarja”.

Ja si po kënaqen ato!

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.