Vajza e Safetes si kukull me këtë grim të rëndë

Magazine
09:12 | 14 Nëntor 2020

Redola Marevci nuk është emër i panjohur për publikun kosovar.

Ajo është vajza e këngëtares së njohur Safete Mustafes, por edhe vetë Redola ka ndjekë rrugën e nënës,shkruan “Kosovarja”

Siç duket ajo është në një përgatitje të një projekti pasiqë është shfaqur me grim tejet të rëndë.

E duke e parë kështu ajo po duket thjesht si një kukull.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.