Vajza e Safetes ndanë këtë kujtim me babain e ndjerë

Magazine
22:11 | 16 Dhjetor 2020

Donika dhe Elsa Hoti nuk janë emra të panjohur për publikun kosovar.

Ato janë vajzat e Safete Mustafës, nga martesa e saj e parë, shkruan “Kosovarja”.

Siç dihet bashkëshorti i parë i Safetes ka ndërruar jetë aksidentalisht kështu duke krijuar zbrazëti e duke lënë pas vetëm kujtime për bashkëshorten e dy vajzat.Koha kaloi dhe Safetja vendosi të martohej përsëri, kjo nuk ishte pengesë as për vajzat, pasi që dashuria për babain e tyre nuk do shterojë kurrë.

Hiç më larg se sot Donika ndau një imazh të vjetër- një kujtim të bukur me babain e ndjerë.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.