Ushtarët amerikanë duke monitoruar kufijtë e Kosovës të mbuluara nga mjegulla

Lajme
20:23 | 02 Dhjetor 2020

Ushtarët e Gardës Kombëtare të Ushtrisë së Iowa-s, Regjimenti i 113-të i Kalorësisë, shihen në një patrullë përgjatë kufirit të Kosovës, të cilin e ka mbuluara mjegulla.

Përshkrimin së bashku me foto e ka publikuar gazetari i huaj Chad Garland, në rrjetin e tij social në Twitter.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.