Turku sërish ia shpreh dashurinë Gentës në gjuhën shqipe

Turke
22:14 | 09 Nëntor 2020

Dashurinë që e kanë për njëri tjetrin, ata arrijnë ta shprehin në forma të ndryshme.

Me anë të videove e imazheve të ndryshme, kujdesen që t’ia shprehin fjalët më të mira duke treguar raportin e tyre të mrekullueshëm, shkruan “Kosovarja”.

Kësaj radhe ishte Usta ai i cili ia shprehu disa fjalë të ëmbla Gentës.

“Kudo është bukur me ty, të dua më shumë se gjithçka!”, ka shkruar ai në mbishkrimin e imazhit./Kosovarja/

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.