Turku do të shashtriset pas Gentes pas këtij ndryshimi

Turke
17:45 | 17 Gusht 2020

Genta Ismaili lirshëm mund të themi se po e mban publikun në duar.

Që prej kur publikoi lidhjen me turkun fansat kthyen më shumë vëmendjen kah këngëtarja duke e përcjellë në çdo hap, shkruan “Kosovarja”.

Genta as nuk e ka ndierë që është pandemi, me të dashurin e saj e kanë shijuar deri në maksimun jetën e ende po vazhdojnë ta bëjnë.

Siç dihet Genta nuk është edhe shumë e fokusuar pas ndryshimeve, bën rrallë por kur i bën godet në shenjë.

Ja shikojeni se sa bukur po duket e transformuar në zeshkane.

Me siguri që do e lë pa mend edhe turkun./Kosovarja/

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.