Trumpi vazhdon të insistojë se i ka fituar zgjedhjet në SHBA

Lajme
09:47 | 16 Nëntor 2020

Donald Trump vazhdon të insistojë se i ka fituar zgjedhjet në SHBA.

Ai në Twitter ka shkruar: “Unë i kam fituar zgjedhjet”. Mirëpo, Twitteri e ka censuruar këtë postim, duke thënë se burimet zyrtare i kanë vlerësuar ndryshe këto zgjedhje. Kur klikohet në linkun e Twitterit vjen te lajmi se Joe Biden është i projektuar si fitues i zgjedhjeve presidenciale në vitin 2020, duke aloduar në projeksionet e AP-s, NBC News dhe mediumeve tjera.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.