”Thuj Milaim Zekës, informacionet je ka i merr në Beograd” – nxehet Daut Haradinaj (Video)

Lajme
11:24 | 12 Nëntor 2020

Në debatin e sontëm në ”Prime Time” me Xhemajl Rexhën, ishte deputeti i AAK-së Daut Haradinaj dhe flitej për temën e Gjakatës Speciale, kur ndërhyri përmes SMS-it, ish-deputeti Milaim Zeka.

Ish-deputeti Zekaj përmes SMS-it kishte ndërhyrë duke përmendur dy të akuzuarit e ardhshëm që sipas gazetarit veteran, janë dy ish deputetët e PDK-së, Azem Syla dhe Adem Grabovci. Kjo nuk i ka pëlqyer aspak deputetit Daut Haradinaj duke thënë se Zeka, këto informacione po i merr nga Beogradi. Haradinaj ka përmendur huqjen e Zekës në rastin e tij, ku sipas paralajmërimeve të gazetarit Zeka, Daut Haradinaj ishte prej të parëve në listë.

Për më shumë dhe reagimin e Adem Grabovcit, shikoni videon e mëposhtme:

https://www.facebook.com/prishtinanewsofficial/videos/490257655203076

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.