The tight dress draws Georgina’s bombastic body

Magazine
17:16 | 12 Dhjetor 2020

The wife of the famous footballer, Georgina Rodriguez continues to get attention with every post she makes on Instagram.

Emphasizing the bombastic lines, she amazes with the bodily riches she possesses.
She recently shared a selfie wearing a tight body dress, which draws her body like an eel.

Emphasizing the giant chest on which she has placed her hand, she is shining as always.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.