Teuta Rugova ndryshon komplet, bëhet si “miss”

Magazine
00:21 | 04 Shtator 2020

Teuta Rugova është vajza e Presidentit historik, Dr.Ibrahim Rugova.

Në fëmijëri, ajo nuk ka qenë fare e ekspozuar, siç nuk ishte asnjë anëtar i familjes së Presidentit.

Ajo që dihej e thuhej nga bashkëpunëtorët e afërt të Rugovës, ishte e dhëna se Presidenti ka një lidhje të fortë me të bijën, shkruan “Kosovarja”.

Teuta kishte një karrierë në politikë, madje ishte edhe deputete e Kuvendit të Kosovës. Ama, nuk është se Teuta Rugova e shijoj shumë këtë eksperiencë.

Në fotot e fundit, Teuta Rugova po duket mrekullueshëm, madje më elegante se kurrë më parë, shkruan “Kosovarja”.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.