Sipas shkencës kjo është më e bukura në botë. Pse?

Magazine
01:10 | 26 Korrik 2020

Ama këtë herë ka qenë supermodelja, 23 vjeç, e cila sipas raportit të Artë të bukurisë Phi, është fytyra më pranë perfektes.

Tiparet e fytyrës së Hadid u afruan më pranë idesë së përsosmërisë së Grekëve të Lashtë.

Llogaria u bë nëpërmjet programit kompjuterik të Harley Street Facial, i cili në mënyrë precizë mat cdo milimetër të fytyrës.

Beyonce doli e dyta e ndjekur nga Amber Heard dhe Ariana Grande.Scarlett Johansson, Katy Perry dhe Cara Delevingne ishin gjithashtu në dhjetëshen e parë.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.