Shtrirjen e trupit duhet ta bëni sapo të zgjoheni

Shëndetësia
08:11 | 01 Korrik 2020

Me siguri e dini edhe vetë që kur zgjoheni në mëngjes, ndieni ndonjë dhembje apo siklet në gjymtyrët dhe nyjat tuaja

Kjo është shenjë që patjetër duhet të “shpiheni”.

Shtrirja e trupit pikërisht shpërben për atë që në mënyrë të rregullt të lëvizni dhe ta aktivizoni trupin tuaj. Shikoni kafshët si e bëjnë këtë, transmeton Telegrafi.

Veprimin e parë që ato e bëjnë kur të zgjohen është shtrirja. Pra, treningu i mëngjesit duhet përbëhet kryesisht nga ushtrimet të cilat do t’i relaksojnë dhe zgjojnë muskujt.

Treningun të cilin tani do t’jua tregojmë bëhet 15 minuta dhe në të do të shikoni ushtrimet e shkëlqyeshme të cilat do t’ju ndihmojnë që të “lëvizni” gjithë trupin.

Vetëm ndiqni video-xhirimin dhe bëni të gjitha ushtrimet të cilat i shihni në të dhe do të ndiheni mirë.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.