Shpërndarja e vaksinës në Britani: 90 vjeçarja bëhet personi i parë në botë që merr vaksinën anti-covid

Fun
09:42 | 08 Dhjetor 2020

Një grua 90-vjeçare nga Irlanda e Veriut është bërë personi i parë në botë që ka marrë vaksinën Pfizer / BioNTech Covid jashtë kushteve të provës – duke shënuar fillimin e programit të vaksinimit masiv të MB.

Margaret Keenan, nga Enniskillen, tha se ndihej “aq e privilegjuar” që ishte vaksinuar e para në Spitalin Universitar, Coventry. Qendrat në Mbretërinë e Bashkuar do të vaksinojnë personat mbi 80 vjeç dhe disa personel shëndetësor dhe të kujdesit. Programi synon të mbrojë më të prekshmit dhe të kthejë jetën në normalitet

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.