Shamikuqja, dashuria e vjetër e shqiptarëve

Kjo melodi 🥺 💔TAG dikë mos ta humbas 🔥

Posted by TURKE on Monday, March 23, 2020
Nostalgji
19:56 | 08 Korrik 2020

Një nga historitë më të bukura të dashurisë të ekranit të madh.

Bazuar në romanin best-seller të Cengiz Aytmatov dhe në filmin hit të 1978, i cili bëri xhiron në kinematë botërore duke fituar zemrat e miliona njerëzve dhe duke fituar disa çmime ndërkombëtare.

Një nga historitë dhe filmi më i dashur për publikun shqiptar në vitet ‘80 me personazhe mite si Iljazi dhe Asje!

Muzike e njohur, nostalgji e padiskutueshme, personazhe mite, jemi duke folur pikërisht për prodhimin me te fundit turk “Shamikuqja”.

Sado pak, kjo pjesë do ju kthejë mbrapa. /MuzikTurke.com/

Kjo melodi 🥺 💔TAG dikë mos ta humbas 🔥

Posted by TURKE on Monday, March 23, 2020

 

Etiketimet:
Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.