Sabri Fejzullahu një gjysh i dashur, kështu fotografohet me mbesën

Magazine
21:12 | 27 Nëntor 2020

Një nga legjendat e muzikës shqiptare është këngëtari kosovar Sabri Fejzullahu.

Prezenca e gjatë muzikore në skenë e kanë bërë këngëtarin më të respektuar të të gjitha kohërave, shkruan “Kosovarja”.

Sabriu përpos karrierës ka edhe një jetë të begatshme familjare ku Zoti e ka bekuar edhe me nip e mbesa.

Është vet Sabriu që e dëshmon me këtë imazh që ka postuar sot gruaja e tij se sa gjysh i dashur që është.

Një foto plot dashuri./Kosovarja/

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.