Sa zonjë e kanë nënën motrat Mustafa

Magazine
22:07 | 16 Dhjetor 2020

Nënat shqiptare janë të forta, të dedikuara deri në maksimum dhe që bëjnë më të mirën për familjen dhe fëmijët.

Të gjithë e gjejnë edhe nënën e tyre në fjalët e lartëpërmendura, apo jo?E tillë është edhe e ëma e motrave Mustafa, që me shumë sakrificë, por edhe dashuri të rrallë i rriti fëmijët dhe familjen, shkruan “Kosovarja”.

Sahidja e Safetja i krijuan edhe këngë të ëmës, ku i dhanë vlerë të shtuar gjithë kontributit të saj jetësor.

Kaq zonjë është nëna e motrave Mustafa.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.