Sa shumë ka humbur kilogramë Shyhretja

Magazine
22:17 | 09 Nëntor 2020

Edhe pse në moshë, Shyhretja po mbetet një emër i dalluar në skenën muzikore.

Duke qenë aktive në skenën muzikore, ajo mbetet gjithmonë në krye të mediave rozë, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që ka një kujdes të madh për trupin e saj, është në gjendje që gjithmonë ta mbajë vijën e trupit.

Në imazhin e postuar së fundmi, këngëtarja vërehet që ka humbur shume kilogramë.

Për më shumë, vlerësojeni imazhin e radhës.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.