Sa shumë është dobësuar Afrona

Magazine
03:18 | 14 Gusht 2020

Afrona Dika është një ndër femrat që njihet për bukurinë natyrale.

Ajo në çdo imazh që poston kalon në lajm, duke u komentuar gjithmonë për anët pozitive, shkruan “Kosovarja”.

Duke u munduar që të duket gjithmonë bukur, ajo këtë herë shihet që ka humbur kilogramë vetëm që të arrijë linja perfekte të trupit.

Ani pse gjithmonë është njohur për një trup perfekt, këtë herë gruaja e Bleros ka arritur me rezultatin që ka bërë.

Për më shumë, binduni me imazhin në vijim.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.