Sa nuse e bukur është bërë Learta

Magazine
00:18 | 04 Shtator 2020

Learta Jakupi është ndër emrat më të njohur në mediat rozë.

Janë paraqitjet e veçanta që ajo gjithmonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Duke qenë një nuse meraklike në veshje tradicionale, Learta nuk ndalet me modele të ndryshme duke tërhequr vëmendje të madhe.

Këtë herë, përpos veshjes ajo ka goditur edhe me stilin e flokëve që duket e mrekullueshme.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.