Sa bukur po duket Majlinda Zeka me flokë të bardha

Magazine
01:03 | 31 Korrik 2020

Majlinda Zeka është femra e cila mbetet e dalluar në paraqitjet e saj.

Ajo gjithmonë duke eksperimentuar në stilin e saj, godet në mënyra të ndryshme me pozat që publikon, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshimi i radhës nga Majlinda është nuanca e flokëve, ku me ngjyrë të bardhë ajo duket e mrekullueshme.

Këtë e dëshmon me imazhin që ka postuar në Instagram, dhe që gjithmonë është afër ndjekësve të saj me publikime të ndryshme.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.