Sa bukur duket Aida me fustan të nuseve

Magazine
20:12 | 17 Nëntor 2020

Aida Doçi që nga dita kur është martuar nuk po i ndal imazhet e shumta në rrjete sociale

Duke i kushtuar rëndësi të madhe paraqitjeve fizike, ajo gjithmonë shkëlqen në imazhet që publikon

Sot, me imazhin me fustan të bukur dhe rregullim në fytyrë, këngëtarja duket si një nuse e veçantë.

Theksojmë, ajo vazhdon të mbetet aktive edhe në skenën muzikore.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.