Rrallë shihet ky nokaut për të cilën po flet e gjithë bota

E fundit
09:47 | 15 Nëntor 2020

Luftëtari rus i MMA Vyacheslav Titchin regjistroi një nokaut të rrallë që i gëzoi të gjithë tifozët e këtij sporti.
Ai nokautoi kundërshtarin në raundin e parë, kështu që ky i fundit humbi vetëdijen, por mbeti në këmbë. Gjyqtari u detyrua ta ndalonte ndeshjen. Ky është një nga nokautet më të shpejta dhe të rralla që ndodhin në MMA.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.