Ronaldo’s house with magnificent views

Nostalgji
17:00 | 11 Dhjetor 2020

Georgina Rodriguesi not infrequently publishes various photos on social networks.

Ronaldo’s partner, recently, through a video has shown how they decorated the luxury house on the occasion of the end-of-year holidays.
Undoubtedly, such an environment looks so warm and beautiful.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.