Ronaldo named Globe Awards Player of the Century

Magazine
20:27 | 27 Dhjetor 2020

Juventus striker Cristiano Ronaldo has been named the best player of the century by the Globe Soccer Awards.

Ronaldo has been honored for his career from 2001 to 2020.

The 35-year-old striker during his career has played for teams such as Sporting Lisbon, Manchester United, Real Madrid and currently plays for Juventus.

The five-time Golden Ball winner has also enjoyed success with the Portuguese national team.

Bayern Munich striker Robert Lewandowski was also awarded at the ceremony, winning the Player of the Year award after his great success with the German team.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.