Reja e Sali Berishës zbulon trupin nga hapësira e plazhit

Magazine
02:06 | 06 Gusht 2020

Armina Mevlani gjithnjë është njohur për stilin e saj të veçantë.

Nusja e djalit të Sali Berishës këtë herë ka publikuar një fotografi në bikine, e ku fokuson linjat trupore.

Padyshim se Armina duket mjaftë bukur dhe seksi, si asnjëherë më parë.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.