Reja e Dacit publikon foto të shumë viteve me parë me burrin, kështu dukeshin si të rinjë

Magazine
19:26 | 19 Nëntor 2020

Vitin e kaluar si pasojë e rënies së një orteku në Brezovicë ndërroi jetë zëvendësministri i Diasporës, Arian Daci.

Ai ishte djali i vetëm i akademikut, Nexhat Dacit, shkruan ORAinfo.

Arian Daci la pas vetës gruan Meritën dhe dy djemtë e tij.

Merita ka publikuar një foto të shumë viteve më parë me bashkëshortin tashmë të ndjerë.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.