‘Problem me të mbajtë, e ma problem me u nda’, Meda gati albumin

Magazine
15:42 | 09 Korrik 2020

Këngëtari i njohur Meda është ndër më të pëlqyerit.

Ai njëherish është edhe më i kërkuari për dasma e ahengje familjare.

Meda është këngëtar i shumë hiteve të bukura, opusin e tij tanimë është e ka pasuruar edhe me një album prej 8 këngëve të reja.

Për ju simpatizuesit e Medes, ndëgjim të këndshëm.

Etiketimet:
Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.