Po i sfidon vajzat e saj, Nëna e motrave Istrefi shfaqet joshëse në bikini

Magazine
19:42 | 13 Nëntor 2020

Nëna e Nores, Nites e Eres, tre vajzave të famshme të shoubizit, po e jeton këndshëm jetën.

Nuk është nga ato gra që e pëlqejnë vetëm jetën e luksit, që duan të duken e të bijën në sy patjetër.

Syzana, është modeste dhe nuk i pëlqen që të bëjë jetë më speciale.

Ajo, është zonjë e fisme dhe pa dëshirën për të qenë në qendër të vëmendjes.

.

E, ketë të diele, ish këngëtarja po e shijon në maksimum ditën nën shoqërinë e të bijës, Eres.

Kjo e fundit e prezanton të ëmën siç nuk e kemi parë më herët.

 

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.