PHOTO: Ronaldo’s new statue continues to “truIIos” women

Fun
19:29 | 23 Nëntor 2020

The new statue of Cristiano Ronaldo is located in Madiera, the city where the Portuguese star was born. 

So that the strange poses that are doing the rounds of the internet are not missing. The girls are mainly the ones who have exposed the fantasy in front of the statue of Ronaldo. For more, follow the following pictures:

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.