Për këtë mashkull, e ka marrë malli Teuta Selimin

Magazine
21:41 | 18 Nëntor 2020

Teuta Selimin e ka marrë malli për këtë mashkull.

Pandemia ka bërë që shumë njerëz të jenë larg familjeve pasi disa prej tyre jetojnë jashtë shtetit dhe nuk kanë pasur mundësi të udhëtojnë.

Kjo ka ndodhë me Teuta Selimin.

Këngëtarja ndau një foto në instastory me anë të cilës tregoi se e ka marrë malli për vëllanë e saj Agronin.

“Më mungon shumë Goni jem”, ka shkruar ajo.

Ndryshe, Teuta së shpejti sjellë disa projekte muzikor për festat e fundvitit.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.