Patrisi bën një gjest shumë të pahijshëm, si do të reagoj Tuna?

Magazine
22:13 | 24 Nëntor 2020

Tuna dhe Patrisi janë dy personazhe shumë të përfolura.

Kohët e fundit siç duket janë bërë trend puthjet në buzë mes prindërve e fëmijëve sado që nuk preferohet një gjë e tillë.

Natyrisht që imazhet e tilla ka raste kur kritikohen mjaft shumë, por edhe kur arsyetohen me atë se thjesht është shprehje e dashurisë e prindit ndaj fëmijës.

Zakonisht i kemi parë nënat ato që e kanë bërë një gjest të tillë, por së fundmi është Patrisi i Tunës ai që ndau një foto duke u puthur në buzë me djalin.

Ju duket normale apo pak e tepruar?

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.