Nuk do mund ta besoni sa fëmijë ka Ibrahim Tatlises (FOTO)

Turke
23:16 | 07 Korrik 2020

Martesat me kohëzgjatje të shkurtë nuk ishin pengesë për Ibon të kishte fëmijë.

Ido Tatlıses, Ahmet Tatlıses, Melek Zübeyde Tatlıses, Gülşen Tatlıses, Elif Ada Tatlıses, Gülden Tatlıses janë emrat e 6 fëmijëve të këngëtarit të famshëm Ibrahim Tatlises

Ibrahim ishte i martuar me Perihan Savas, me të cilën martesa i zgjati vetëm 3 vjet.

Pas disa vite ndarje ai u martua me Ayşegül Yıldız, martesë e cila poashtu zgjati shumë pak, vetëm dy vite.

Ai ka 6 fëmijë me nëna të ndryshme me të cilat, nga disa prej tyre nuk ishte i martuar.

Vetëm djali i tij Ido Tatlises ndoqi rrugën e babait, i cili është një këngëtar i famshëm në Turqi.

Më poshtë keni fotografitë e 6 fëmijëve të Ibos, ku Elif është më e vogla nga martesa e tij e fundit me Yildiz.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.