Një femër me fat si Ryva, pranoi sërish një dhuratë shumë të bukur

Magazine
20:17 | 17 Nëntor 2020

Ryva Kajtazi është një prej këngëtareve më të pëlqyera kosovare.

E nisi fillimisht karrierën si aktore për t’u bërë më vonë shumë e suksesshme edhe në fushën e muzikës

Ryva është shumë e përfolur edhe për jetën e saj private dhe shumë aktive në rrjetet sociale.

CHECK THIS OUTMgid

Dy 19-vjeçare kanë në bankë 170 milion lekë
Përmes fotos së fundit ajo ka treguar se ka pranuar një dhuratë të bukur.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.