Në fillim e taIIën por më pas Ia me gojë hapur gjithë audiencën (VIDEO)

Magazine
21:44 | 16 Dhjetor 2020

Një Fëmijët Voice që morën pjesë në garë nga performancës Adana Sahin-së ju Kendirci Talent garë para se ai mori pjesë në garë.

Performanca e audiencës me talentin në Turqi kishte arritur të bëjë një emër për veten mahnit Sahin Kendirci.Sahin Kendirci talent janë pastaj performance të suksesshme në garë Turqi kishte filluar të paraqitet si një Aday Yıldız.Hülya Avşar anëtarët e jurisë të konkursit “vendin në tregun muzikor të gatshëm”,pavarësisht nga mosha e tij Kendirci shqyrtim alan Sahin,gara u shënua nga një zë të fortë.Më poshtë shihni pamjet në V1deo: https://www.facebook.com/107937937614475/videos/380818496331584

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.