Ndodh edhe kjo, Gili ja vesh fustanin këngëtares së njohur!

Magazine
20:17 | 25 Nëntor 2020

Të gjitha këngëtaret e skenës muzikore kanë stile të ndryshme, dhe gjithmonë duke shkëlqyer.

Ani pse janë të dalluara në shumë aspekte, të gjitha jën aktive në shoëbizin kosovar, shkruan Kosovarja.

Kur është fjala për Gilin dhe Edonën, që të dya dallohet në paraqitjet fizike me përkushtimin që kanë për vetën.

Së fundmi, ato shihen që kanë veshur fustan të modelit të njejtë.

Me një ngjashmëri të madhe edhe të nuancave, është Gili ajo që ka kopjuar Edonën deri në detajin më të vogël.

Për më shumë, binduni me imazhin në vazhdim.

Edona Llaloshi

Gili

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.