NDARJA

Nostalgji
20:02 | 04 Korrik 2020

Poezi nga: Erich Fried
Përktheu: Ismet Daci

Dita e parë ishte e lehtë
Dita e dytë më e vështirë
Dita e tretë qe më e vështirë se e dyta
Nga dita në ditë më vështirë:

Dita e shtatë ishte aq e vështirë
Sa dukej e papërballueshme

Me nostalgji sot
E kujtoj
Atë ditë të shtatë

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.