Modelja vesh bikini shumë të vogla dhe merr vëmendje me lëvizjet në fushën e tenisit

Magazine
15:27 | 14 Nëntor 2020

Lindsey Pelas bëri të gjithë ta kthejnë kokën nga ajo me fotot e fundit.

Lindsey Pelas di si të kthejë vëmendjen e ndjekësve nga ajo, me paraqitjet provokuese. Kësaj radhe, ajo vendosi të fotografohet në mes të fushës së tenisit, ku shfaqet gjysmë e zhveshur.

Modelja kishte veshur një pale bikini rozë, të cilat ishin shumë më të vogla se përmasat e saj.lajmi.net. Ajo vuri në plan të pare format trupore, ndërsa nuk munguan komentet e ndjekësve të shumtë

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.