Miss Kosova shtatzënë? Kjo është e vërteta

Magazine
09:37 | 16 Dhjetor 2020

Miss Kosova ka treguar nëse është shtatzënë.

Emri i Miss Kosovës, Blerta Veseli, ka qenë së fundmi më i komentuar se kurrë. Kjo për faktin se dyshohej për një lidhje të mundshme mes saj dhe reperit Majk dhe kjo u mohua nga ana e tyre. Tani dikush prej ndjekësve i ka habitur të gjithë lidhur me një pyetje që i ka bërë. Missi u pyet nëse është shtatzënë dhe nuk ka munguar përgjigja e saj. Blerta ka thënë se nuk është shtatzënë dhe përgjigjen e ka shoqëruar me një foto në të cilën duket shumë joshëse.

 

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.