Mimoza Shkodres i fluturon koka në plazh

Magazine
00:09 | 04 Shtator 2020

Ndonëse verë pandemike, të njohurit e kanë shfrytëzuar në maksimum për pushime në vende të ndryshme bregdetare, shkruan “Kosovarja”.

Nuk kanë pasur dasma, ahengje, mbrëmje e koncerte, për çka edhe janë shprehur të mërzitur, ama pushimet nuk e kanë lënë tu ikin.

Në listën e atyre që shpërndan foto ekzotike nga vende të ndryshme bregdetare, hynë edhe Mimoza Shkodra, këngëtarja simpatike e me shumë hite.

Mimoza ka shpërndarë një foto vërtet interesante, ku në prapavijë e ka pamjen mbresëlënëse të detit, e ndërkohë flokët i kanë shkuar n’hava!

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.