Melindës i shkruan: o krejt tokën n’ Prapashticë e shes për ty

Magazine
00:45 | 21 Korrik 2020

Melinda është ajo e cila brenda një periudhe të shkurtër ka arritur që të jetë emër i njohur në faqen rozë.

Si në aspektin profesional ashtu edhe në jetën e përditshme, reperja e njohur godet në forma të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Duke publikuar imazhe të zjarrta, nuk i mungojnë as komentet e ndryshme nga ndjekësit e saj.

Njëri që veçohet është ai që tregon se çfarë është në gjendje të bëj vetëm për Melindën.

Më poshtë, mund ta lexoni komentin e plotë.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.