Meda pranë të bijes nuk mund ta fsheh moshën

Magazine
02:47 | 08 Gusht 2020

Këngëtari i muzikës turbo folk, Meda, po e ndjen mungesën e muzikës në këtë kohë pandemie e pasiviteti, shkruan “Kosovarja”.

Edhe këngëtarit i janë paralizuar të gjitha aktivitete, andaj ai e ka shfrytëzuar kohën për qëndrim me familjen.

Meda, disa herë gjatë pandemisë ka postuar fotografi familjare, e me të bukurat sto me vajzën, që e ka edhe tejet të dashur.

Në foton e fundit pranë vajzes, Meda shihet me mjekërr të thinjur. Në këtë foto, shihet se vitet e këngëtarit po fluturojnë.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.