Meda në zi, i vdes një person i zemrës

Magazine
19:37 | 22 Nëntor 2020

Meda është ndër këngëtarët më të dashur për publikun tonë.

Ai vazhdimisht shfaqet edhe aktiv në rrjetet sociale.

Në mungesë të dasmave dhe mbrëmjeve për shkak të koronavirusit, Meda ka vendosur që t’i kushtoj më shumë kohë vetës.

E sot ai është në zi. Atij i ka vdekur tezja, vdekje e cila e ka prekur rëndë këngëtarin.

Ai përmes një postimi ka njoftuar për vdekjen e tezës, duke e kujtuar me fjalët më prekëse.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.