Me çfarë ngjitësi u kapen për njëri-tjetrin Genta dhe turku?

Turke
23:45 | 13 Gusht 2020

Të gjithë e mbajnë mend vajzën që si u shfaq e tundi dhe e shkundi skenën aq fort sa nuk harrohet ajo paraqitje.

Flasim për këngëtaren gilanase Genta Ismajlin, e cila jetonte në Amerikë e tani fati e ka zhvendosur në Turqi, shkruan “Kosovarja”.

Genta nuk është me beqare, ajo është në lidhje me bisnesmenin turk Usten dhe po ia kalojnë mjaft mirë.

Madje nuk kanë munguar as planet e martesës për të cilat kanë folur në intervista.

Ata janë shndërruar tani në dyshe të pandashme, thuajse janë ngjitur për njëri tjetrin.

Gjë që i dëshmojnë edhe këto imazhe./Kosovarja/

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.