Martohet “Omeri” i “Defnes”

Turke
02:58 | 30 Korrik 2020

Dje ishte një ditë e veçantë për dy aktorët turq, Baris Arduç dhe Gupse.

Çifti i njohur turk i cili është në lidhje prej 6 vitesh, u martuan dje, siç ju lajmëruam të dy kishin vendosur të bëjnë një ceremoni të vogël dhe të thjesht.

Ja dhe disa fotografi nga kurora. /MuzikTurke.com/

 

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.