Lulja e Medes nuk njihet pa grim

Magazine
22:13 | 13 Gusht 2020

Grimi ka një rëndësi të jashtëzakonshme për të gjitha femrat, një pjesë e mire prej të cilave nuk dalin fare pa u grimosur, shkruan “Kosovarja”.

Në këto kohë, të gjitha femrat duan perfeksionin, andaj edhe grimohen shumë, e madje profesionalisht.

Njejtë ndodh edhe me gruan e Medes, këngëtarit të njohur të muzikës turbo-folk, e cila grimohet shumë.

Por, në një nga fotot e fundit, Lulja është shfaqur krejt natyrale. A po iu pëlqen kështu?

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.